Jani Ketola aloitti Strongly Connected -hankkeessa

Stronly Connected – Verkostot kuntoon ja tuotanto paikalliseksi -hanke sai uuden projektipäällikön, kun Jani Ketola aloitti pestissä. Janilla on pk-yrittäjyyteen suuntautuva tradenomin koulutus ja vankka kokemus pääosin ulkomailta.

– Pääosan työurastani olen tehnyt ulkomailla Balkanilla ja Afganistanissa, joissa työskentelin myynnin johtamisen, taloushallinnon ja hankintatoimen parissa. Ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen olen palannut perheineni takaisin kotiseudulleni Etelä-Pohjanmaalle. Täällä olen toiminut yrittäjänä ja elintarviketehtaalla myynti- ja operatiivisena päällikkönä, Jani täsmentää.

Hanke käynnistyi vuoden 2022 alussa. Hankkeen ensimmäiseen vaiheeseen on kuulunut Härmänmaan keskeisten teknologiateollisuusyritysten yritysverkostojen ja hankintaketjujen kartoittaminen. On selvitetty mm. hankintaketjuihin liittyviä heikkouksia ja vahvuuksia sekä hankittavien raaka-aineiden, komponenttien ja osien alkuperää.

Vuoden 2023 alusta hanke on siirtynyt toiseen vaiheeseen. Aiempien toimien perusteella selvitetään mitä Härmänmaan ulkopuolelta tähän saakka hankittuja raaka-aineita, komponentteja ja osia voitaisiin hankkia paikallisesti, tai mitä näistä voitaisiin täällä tuottaa. Tähän liittyen hankkeen toimin pyritään laajentamaan ja vahvistamaan yritysten sekä hankintoihin liittyvien sidosryhmien välisiä verkostoja. Lisäksi hankeen puitteissa tullaan tukemaan alueen teknologiayrityksiä tiedottamalla tukimahdollisuuksista ja avustamalla investointi- ja kehitysavustusten hakemisessa.

– Lähden innolla tapaamaan ja tutustumaan Lapuan ja Kauhavan yrityksiin ja yrittäjiin. Toimin vuoroviikoin Lapualla Invest Lapuan tiloissa ja Kauhavalla Kehityskeskuksessa. Yhdessä yritykset menestyvät paremmin, joten toivotankin kaikille verkostoitunutta vuotta 2023, Jani toivottaa. 

Janin tavoittaa  numerosta 040 563 8359 ja sähköpostitse [email protected]

Similar Posts