Yritys tunnissa ja palvelut puolessa

Yritysneuvonta

InvestLapua tarjoaa sinulle yrittäjänä tai yrittäjyyttä harkitsevana yritystoiminnan yleis- ja perustamisneuvontaa yhden luukun periaatteella. Saat helposti ja maksuttomasti kattavan yritystoiminnan tietopaketin ja oikeat osoitteet tärkeiden kontaktien luomista varten. Toimitiloista ja tonteista saat lisää tietoja kohdista tontit ja toimitilat. Invest Lapua Oy:n omistuksessa olevia toimisto- ja teollisuustiloja vuokrataan yritysten käyttöön. Lisää tietoa tiloista löydät kohdasta yrittäjälle/toimitilat tai kysymällä [email protected], 0444384015

Yrityksen perustaminen

Yritys on helppo perustaa, mutta oikein tehtynä matkaan mahtuu monta mietittävää asiaa. Hyvällä pohjasuunnittelulla pystyt minimoimaan liiketoimintaan aina liittyvän riskin. Toimimme oppaanasi liikeidean hiomisessa, liiketoimintasuunnitelman laatimisessa, rahoituksen hakemisessa ja oikeiden verkostojen hankkimisessa. Lisää tietoa saat [email protected], 0444384050

Toiminnan kehittäminen

Yrityksen toimintaa kannattaa kehittää jatkuvasti. Sparraamme sinua tulevaisuuden mahdollisten kehityshankkeiden hahmottamisessa ja autamme investointien suunnittelussa ja kannattavuuslaskelmissa sekä rahoituksen hakemisessa niin julkisten tukien kuin yksityisenkin rahan lähteistä. Ely-keskuksen kautta on käytettävissä myös laaja asiantuntijaverkosto koko Suomesta, hyvin edullisesti. Ely-keskuksen kehittämispalvelut ja avustukset sekä yritystuet löytyvät täältä.

Yrityksille sopivat toimitilat

Kauttamme saat tietoosi juuri sinun yrityksellesi sopivat toimitilat. Olemme mukana myös uusien tilojen rakentamisessa koko projektin ajan tontin paikasta rahoituksen ja rakentajien etsimiseen tai rakenuttamiseen saakka. Räätälöimällä tilat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin säästät tuotantokustannuksissa. Lisää tietoa tiloista löydät kohdasta yrittäjälle/toimitilat tai kysymällä [email protected], 0444384015. Invest Lapua Oy vuokraa omistamiaan toimisto- ja teollisuustiloja yritysten käyttöön.

Yrityksen omistajanvaihdokset

Eläköityminen, laajentaminen, keskittyminen omaan ydinosaamiseen, toimialan vaihdot – omistajanvaihdoksiin on lukuisia syitä. Tärkeintä on, että vaihdokseen valmistaudutaan huolellisesti etukäteen, olipa kyseessä toiminnan ostaminen tai myyminen. Autamme sinut alkuun prosessissasi ja kytkemme mukaan tarvittavat asiantuntijat, joita löytyy yhteystiedoistamme.