Yritysneuvonta

InvestLapua tarjoaa sinulle yrittäjänä tai yrittäjyyttä harkitsevana yritystoiminnan yleis- ja perustamisneuvontaa yhden luukun periaatteella. Saat helposti ja maksuttomasti kattavan yritystoiminnan tietopaketin ja oikeat osoitteet tärkeiden kontaktien luomista varten.

Mahdotonta ei olekaan!
Tiimimme on hyvä neuvomaan ja vielä parempi kuuntelemaan. Aidon kiinnostuksen ja avoimen keskustelun kautta pyrimme
tunnistamaan tilanteet ja tarpeet, joita yrittäjät ja yritykset eivät ehkä vielä itsekään tienneet olevan olemassa.

Toimitiloista ja tonteista saat lisää tietoja kohdista tontit ja toimitilat. Invest Lapua Oy:n omistuksessa olevia toimisto- ja teollisuustiloja vuokrataan yritysten käyttöön. Lisää tietoa tiloista löydät kohdasta yrittäjälle/toimitilat tai kysymällä [email protected], 0444384015

Yrityksen perustaminen

Yritys on helppo perustaa, mutta oikein tehtynä matkaan mahtuu monta mietittävää asiaa. Hyvällä pohjasuunnittelulla pystyt minimoimaan liiketoimintaan aina liittyvän riskin. Toimimme oppaanasi liikeidean hiomisessa, liiketoimintasuunnitelman laatimisessa, rahoituksen hakemisessa ja oikeiden verkostojen hankkimisessa.
Apua suunnitteluun saat [email protected], 044 4384050

Yrityksen kehittäminen

Yrityksen toimintaa kannattaa kehittää jatkuvasti. Sparraamme sinua tulevaisuuden mahdollisten kehityshankkeiden hahmottamisessa ja autamme investointien suunnittelussa ja kannattavuuslaskelmissa sekä rahoituksen hakemisessa niin julkisten tukien kuin yksityisenkin rahan lähteistä. Ely-keskuksen kautta on käytettävissä myös laaja asiantuntijaverkosto koko Suomesta, hyvin edullisesti. Ely-keskuksen kehittämispalvelut ja avustukset sekä yritystuet löytyvät täältä.

Kasvu ja kansainvälistyminen

Yrityksen kasvu vaatii usein erilaista hanke- ja rahoitusneuvontaa, missä voimme auttaa. Kansainvälistymisessä Viexpon maksuton vientineuvontaa kannattaa hyödyntää olittepa sitten yritys, joka suunnittelee viennin aloittamista, tai yritys, joka etsii uutta näkökulmaa vientitoimintaansa. Katso tarkemmat tiedot Viexpon kotisivuilta, ja voit aina olla yhteydessä myös Anne Viitalaan.

Anne Viitala +358 400 811 490 [email protected]

Yrityksen omistajanvaihdos

Eläköityminen, laajentaminen, keskittyminen omaan ydinosaamiseen, toimialan vaihdot – omistajanvaihdoksiin on lukuisia syitä. Tärkeintä on, että vaihdokseen valmistaudutaan huolellisesti etukäteen, olipa kyseessä toiminnan ostaminen tai myyminen. Autamme sinut alkuun prosessissasi ja kytkemme mukaan tarvittavat asiantuntijat, joita löytyy yhteystiedoistamme. InvestLapua tarjoaa sinulle maksuttoman palvelun, joka antaa luottamuksellista apua omistajanvaihdokseen sekä yrityksen myyntiin ja ostoon. Omistajanvaihdosasiantuntija Jorma Ranta p. 050 593 9739 ja [email protected]

Lomakkeet

Täältä voit ladata yritystoiminnassasi tarvittavia lomake- ja sopimuspohjia. Yrityksen sopimukset on ehdottomasti tehtävä kirjallisesti sillä esimerkiksi riitatapauksissa, yrityskauppatilanteissa, sairaustapauksissa, onnettomuuksissa ja henkilön vaihtuessa vain kirjallisilla sopimuksilla on arvoa. Mitä paremmin yrityksen sopimusasiat on hoidettu, sitä varmemmalla pohjalla yrityksen toiminta on. Lomakkeet sivun alareunasta löydät käyttöohjeita.

Ota yhteyttä

Jouko Vuolle – Kehityspäällikkö

Neuvontapalvelut toimiville ja aloittaville yrityksille, hanke- ja rahoitusneuvonta
044 438 4050
[email protected]

Jouko Vuolle – Kehityspäällikkö

044 438 4050
[email protected]

Matti-Pekka Dahlgren – Toimitusjohtaja

Yritysten sijoittuminen,-toimitilat,-tontit ja -kehittäminen, omien toimitilojen vuokraukset
044 438 4015
[email protected]

Matti-Pekka Dahlgren – Toimitusjohtaja

044 438 4015
[email protected]

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.