Honkimetsä ItäHonkimetsä Itä

Honkimetsän itäinen teollisuusalue on monipuolinen yrityskeskittymä vilkkaasti liikennöityjen väylien varrella, valtatien 19 ja 16 risteyksessä.
Honkimetsän alueella toimii kymmeniä teknologiateollisuuden yrityksiä sekä niitä palvelevia  alihankintayrityksiä. Valmis infra ja kaavoitetut teollisuustontit mahdollistavat nopean yritystoiminnan aloittamisen.
Yritystoiminnan erilaisiin tarpeisiin alueella on hyvä tarjonta yritystoimintaa palvelevia yrityksiä, kuten hydrauliikka-, ja logistiikkapalveluja, teollisuuden työkaluja, sekä mainostoimistopalveluja tarjoavia yrityksiä.
Alueella toimii myös teollisuuden huoltopalveluihin erikoistunut yhtiö. Jätteiden käsittelystä huolehtivat jäteasema ja metallijätteen käsittelypiste.

Alueen yrityksiä

BE-Group Oy

Asiakkaidemme tarpeiden pohjalta räätälöidyt tuotantopalvelumme kattavat termisen ja mekaanisen leikkauksen, sahauksen, taivuttamisen, lävistämisen sekä sinkopuhdistuksen ja suojamaalauksen. Voit tilata teräs- ja alumiinikomponentit suoraan tuotantoketjuusi. Näin säästät niin aikaa kuin rahaakin.

Lapuan teräspalvelukeskus on keskittynyt ns. mustan teräksen termiseen leikkaukseen, särmäykseen, poraus/kierteitykseen ja sinkoukseen.

Toivomme, että Honkimetsän alueelle saadaan lisää
metalliteollisuuden yrityksiä.

Antti Järvinen, Myyntipäällikkö

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kiviniemi

Jouttirinne

Jouttikallio

Alanko

NovaPark

Honkimetsä Etelä

Honkimetsä Itä

Simpsiö Outdoor Resort