Jouttirinne

Vilkkaasti liikennöidyn valtatien 19 länsipuolella, aivan valtatien vieressä, sijaitsee Jouttirinteen yli 70 hehtaarin teollisuusalue.
Kaavoitettava, noin 70 hehtaarin alue on rajattu yleiskaavan pohjalta siten, että se käsittää yleiskaavan mukaiset teollisuusaluevaraukset.
Jouttirinteen alueella sijaitsee jo 11 800 neliömetrin tehdaskiinteistössä sohvia ja joustinvuoteita valmistava Unico Finland Oy, jolla on sänky- ja runkotehtaat myös Kauhavalla.
Alue soveltuu logistisesti sekä näkyvyydeltään loistavasti esim. liimapalkkitehtaan, ikkunatehtaan, talotehtaan, myymälän ym. teollisuuden ja kaupanalan käyttöön.

Alueen yrityksiä

UNICO FINLAND OY

UNICO on suomalainen joustinvuoteita ja sohvia valmistava kolmannen sukupolven perheyritys, jonka juuret ulottuvat 1950-luvulle.

Sohvatuotantomme muuttoon ja sijoittumiseen Lapuan Jouttirinteeseen kesällä 2015 vaikuttivat tarpeisiimme muokattavissa ollut tilakokonaisuus ja toimintamme kannalta hyvä logistinen sijainti.

Kaikilla UNICO-tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlipputunnus. Kotimaiset raaka-aineet ja omilla tehtailla tehty käsityö ovat erittäin tärkeässä roolissa Unico Finland Oy:n toiminnassa. Otamme mielellämme naapurustoon uusia, tuotantoomme soveltuvia raakaaineita toimittavia yrityksiä.
Ari Uusi-Hakala, Kehitysjohtaja

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kiviniemi

Jouttirinne

Jouttikallio

Alanko

NovaPark

Honkimetsä Etelä

Honkimetsä Itä

Simpsiö Outdoor Resort