Sijoitu Lapualle

Logistinen sijainti, erikokoiset tontit, osaava ja sitoutunut työvoima sekä kustannustehokkaat toimitilat yhdistettynä vahvaan yritysverkostoon ja yrittäjämäisesti toimivaan kaupungin hallintoon tarjoavat yrityksesi menestykselle loistavat puitteet.
Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Strateginen valinta

Päätöksenteon yrityslähtöisyys, nopea tontti- ja toimitilatarjonta sekä ammattitaitoinen yritysneuvonta – strategiamme mukaisesti  parasta yrittäjille.
Oikea sijainti

60 minuutissa 260 000 ihmistä. Erinomaiset yhteydet niin autolla, rekalla kuin junallakin. Kansainvälinen lentokenttä ja satama löytyvät tunnin ajomatkan päästä. Lapua sijaitsee valtateiden 16 ja 19 risteyksessä.
Lapualaiset yritykset kartalla
Yritysten ja yrittäjien verkosto

Meillä yritysyhteistyö on luonnollista ja jokapäivästä.
Erityisesti metalli- ja energiasektori ovat Lapualla
vahvasti läsnä. Jos et löydä tarvitsemaasi tekijää
Lapuan yli tuhannesta yrityksestä,
niin naapurikaupunkien useista tuhansista
varmasti löydät.
Taloudellinen tehokkuus

Kilpailukykyisesti hinnoitellut toimitilat ja edullinen kiinteistövero kasvattavat sinulle jäävää osuutta yrityksen tuloista.

Kysy lisää kustannuksista
Osaava työvoima

Alueen koulutusorganisaatiot SeduSeAMK ja Yrittäjäopisto tekevät saumatonta yhteistyötä yritysten kanssa sekä täydennyskoulutuksen että nuorten kouluttamisen saralla.
Parasta asukkaille

Osaava työvoima on nykyaikaisen yrityksen tärkein resurssi. Siksi panostamme vahvasti asumisen ja elämisen laatuun. Meillä on tutkitusti kunnallisiin palveluihin tyytyväisimmät asukkaat. (EPSI Rating)
Tulevien mestareiden koti

Aktiivinen urheiluseuratoiminta mahdollistaa laadukkaat harrastukset pienille mestareille esimerkiksi pesä- ja koripallossa. Lapua on Virkiän ja Kobrien kotikenttä!
Lyhyt matka vapaa-aikaan

Läntisen Suomen suurin monirinteinen laskettelukeskus Simpsiö, jalkapallo-, pesäpallo- ja yleisurheiluhalli Patruuna Areenakartingrata Ala-Talkkari Areenavirkistysuimala Sateenkaari ja maauimala EPOP Park. Kaikki helposti saavutettavissa!
Yhteisöllistä kulttuuria

Vilkas kulttuurielämä ja sen keskus Vanha Paukku tarjoavat hyvät mahdollisuudet yhteisöllisiin kulttuuriharrastuksiin kaiken ikäisille mm. teatterissa tai musiikkiopistossa.

Me-henkinen ilmapiiri
Kun muualla vasta mietitään, meillä ollaan jo tekemässä. Itsenäinen päätöksenteko ja yhdessä tekemisen kulttuuri mahdollistavat mahtavat kotikenttäedut.