Kasvu ja kansainvälistyminen

Yrityksen kasvu vaatii usein erilaista hanke- ja rahoitusneuvontaa, missä voimme auttaa. Kansainvälistymisessä Viexpon maksuton vientineuvontaa kannattaa hyödyntää olittepa sitten yritys, joka suunnittelee viennin aloittamista, tai yritys, joka etsii uutta näkökulmaa vientitoimintaansa. Katso tarkemmat tiedot Viexpon kotisivuilta, ja voit aina olla yhteydessä myös Anne Viitalaan.

Tukea yrityksen kansainvälistymiseen

Viexpon maksuton vientineuvontaa kannattaa hyödyntää olittepa sitten yritys, joka suunnittelee viennin aloittamista, tai yritys, joka etsii uutta näkökulmaa vientitoimintaansa. Viexpon kansainvälistymispalveluihin on luotettu jo lähes 50 vuoden ajan. Toimimme vahvalla asiantuntijuudella ja monipuolisella osaamisella. Asiakaslähtöisesti autamme lukuisten eri toimialojen yrityksiä saavuttamaan kasvua viennistä ja laajentamaan toimintaansa Skandinavian kautta maailmalle.
Katso tarkemmat tiedot Viexpon kotisivuilta, ja voit aina olla yhteydessä myös Anne Viitalaan p. 0400 811 490 [email protected].

Kasvua ja kansainvälistymistä voi selvittää laajemmin Ely-Keskuksen konsultoinnissa, minkä avulla saat käsityksen yrityksesi liiketoiminnan strategisesta kokonaistilanteesta ja suunnittelet, miten kasvu, kansainvälistyminen tai muutos toteutetaan kannattavasti ja hallitusti. Perehdyt myös talouden strategiseen suunnitteluun ja ennakointiin. Yrityksesi tarpeista riippuen voit tehdä yhdessä asiantuntijan kanssa esimerkiksi konkreettisen kasvu- tai kansainvälistymisstrategian tai taloussuunnitelman. ELY-keskuksen palvelu sopii toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, joilla on edellytykset kannattavaan toimintaan ja jotka haluavat kasvaa, kansainvälistyä tai uudistua.

Konsultoinnin kesto on 2–5 päivää kerrallaan, ja se maksaa yritykselle 325 euroa + alv/päivä. Konsultointia voi saada korkeintaan 15 päivää kolmen vuoden aikana. Kiinnostuitko palvelusta?

Ota yhteyttä ELY-keskukseen

Arvioimme yrityksesi tilanteen ja tarpeet ja autamme etsimään sopivan asiantuntijan, konsultin valinnassa saatte apua myös InvestLapualta.

Valitse asiantuntija (sahkoinenasiointi.ahtp.fi)

Ota yhteyttä

Jouko Vuolle – Kehityspäällikkö

Neuvontapalvelut toimiville ja aloittaville yrityksille, hanke- ja rahoitusneuvonta
044 438 4050
[email protected]

Jouko Vuolle – Kehityspäällikkö

044 438 4050
[email protected]

Matti-Pekka Dahlgren – Toimitusjohtaja

Yritysten sijoittuminen,-toimitilat,-tontit ja -kehittäminen, omien toimitilojen vuokraukset
044 438 4015
[email protected]

Matti-Pekka Dahlgren – Toimitusjohtaja

044 438 4015
[email protected]

Ota meihin yhteyttä!

Yhteystietomme löydät yhteystiedoista

tai jätä yhteystietosi vieressä olevan lomakkeen kautta, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

yhteydenotto

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.