Alihankinta.infossa kohtaavat alihankinnan ammattilaiset

Alihankinta.info -portaalista yritykset hakevat alihankkijoita ja kumppaneita palveluiden perusteella. Yritysten kanssa kehitetystä, Kanta-Hämeessä pilotoitu palvelu on helppo ja toimiva ammattilaisten työkalu metalli-, elektroniikka- ja muovialalle. Metallifirmoja on jo 166, ja lisää tulee koko ajan. Tilaaja löytää tuottajan tarvitsemilleen palveluille, alihankkija asiakkaita. Ole siellä, mistä uusia kumppaneita etsitään!

Markkinoimme palvelua suoraan isoille toimijoille (esim. Valmet, Ponsse).  ”Alihankinta.infolla on paikka kiinnostavana työkaluna Hanhikiven megaprojektin toimijoiden piirissä, ” sanoo kehityspäällikkö Juha Miikkulainen, Fennovoima. Markkinoimme myös verkostojemme, kuten Teknologiateollisuuden kautta. Lisäksi kaksi kolmannesta palvelussa olevista yrityksistä hankkii itse osan palveluista alihankintana. Joulukuussa Alihankinta.infosta yrityksiä haki 655 eri käyttäjää.  

Lapuan yritykset saavat tietonsa palveluun ilmaiseksi ainakin vuoden 2023 alkuun asti, kuten yhteensä 91 kunnan yritykset*; ei jatkositoumuksia. Saadun palautteen ja kokemuksen perusteella Lapuan kaupunki voi tarjota palvelun myös sen jälkeen veloituksetta, mikäli kokemukset ovat positiivisia. Seutukaupunkien yritysverkostot -hankkeen yrityksille tarjoama näkyvyys on osa palvelu laajentamista kansalliseksi. Kehitämme palvelusta ammattilaisten tunteman ja käyttämän arjen vakiotyökalun, joten sitä kehitetään suunnitelmallisesti ja markkinoinnista ja tietojen päivityksestä huolehditaan.

Yritys mukaan helposti: mene www.alihankinta.info tai googlaa Alihankinta.info, tutustu ja rekisteröidy sivun ylälaidasta; jatka ohjeiden mukaan. Kumppaneita etsitään palveluiden lisäksi esimerkiksi laatuvaatimusten ja alueen. Avainsanoiksi voi lisätä vaikkapa erikoisosaamista tai -koneita, refrenssitoimialoja tai omia tuotteita. Kielivaihtoehdot ovat suomi, englanti ja venäjä.

Kauhajoelta maailmalle teollisuuden materiaalivirtojen hallintaratkaisuja toimittavan Pesmelin tuotantojohtaja Mikko Marttila: ”Meitä Alihankinta.info auttaa uusien alihankkijaehdokkaiden löytämisessä. Sopiva yritys löytyy sitä paremmin, mitä paremmin yrityksen tiedot ovat palvelussa.”

Järjestämme myös virtuaalisia metallialan yritystreffejä 1–3 kertaa kevään aikana. Kolmen tunnin tapaamisissa päämiehet ja alihankkijat sekä muut verkostoitumisesta kiinnostuneet yritykset tapaavat toisiaan kahdenvälisesti helposti netin kautta. Hyödynnämme treffeillä Alihankinta.infoa, mutta muutenkin pääsee mukaan. Tietoa myöhemmin!  

Googlaa Alihankinta.info: käytä tilaajana tai liity alihankkijaksi! – tai molempia.

Somessa #Alihankinta.info!

Lisätietoja:  

Aila Ryhänen, p. 040 485 3081,  [email protected], Seutukaupunkien yritysverkostot –hanke  

Jouko Vuolle InvestLapua p. 044 438 4050 [email protected]

Similar Posts