|

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjiin uusi omistajanvaihdosasiantuntija

Omistajanvaihdospalvelut jatkuvat, vaikka Härmänmaan oma hanke päättyy

Marraskuussa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimistolla aloitti työnsä hallintotieteiden maisteri Jorma Ranta. Uuteen työhön hän siirtyi Vihdin kunnan elinkeinopäällikön tehtävästä.

– Yrittäjäjärjestön palvelukseen astuminen oli varsin luontevaa, koska olen aikaisemmin ollut edunvalvontapuolella mm. Hervannan Yrittäjien hallituksessa, Pirkanmaan luovien alojen valiokunnassa sekä Turun kauppakamarin teollisuusvaliokunnassa. Olen aikaisemmin toiminut elinkeinoelämän kehittämistehtävissä eri puolilla Suomea sekä yrittäjänä auto- ja tapahtuma-alalla. Toivonkin, että monipuolinen kokemukseni auttaa tuomaan uusia näkökulmia yritysten omistajanvaihdoksiin Etelä-Pohjanmaalla, hän toteaa.

– Koska omistajanvaihdosten valmistelussa voi mennä joskus vuosiakin, niin suosittelen soittamaan tai laittamaan sähköpostia minulle jo siinä vaiheessa, kun mielessä käy ensimmäisen kerran sana jatkaja, Ranta rohkaisee.

– Etelä-Pohjanmaalla on laajaa osaamista koskien yrityksen myyntiä ja sukupolvenvaihdoksia. Itse koen tarpeelliseksi lähteä kehittämään ostajille tarjottavia palveluita, jotta myyntiprosesseihin liittyvä osaaminen realisoituisi enemmän toteutuneiksi kaupoiksi. Yritysten myyntiaikoja tulisi saada nopeutettua, kuvaa Ranta toiminnan kehittämistarpeita.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät sekä alueen kunnat ja kaupungit tarjoavat maksuttoman palvelun kaikille yrittäjille jäsenyyksistä riippumatta, joka antaa luottamuksellista apua omistajanvaihdokseen sekä yrityksen myyntiin ja ostoon. Omistajanvaihdos on joko yrityskauppa, sukupolvenvaihdos tai muu omistusjärjestely. Yrityksen myyminen on varteenotettava vaihtoehto yritystoiminnan lopettamiselle. Yrityksen ostaminen puolestaan tarjoaa vaihtoehdon yrityksen perustamista harkitsevalle.

Yhteystiedot

Jorma Ranta

omistajanvaihdosasiantuntija

050 593 9739

[email protected]

Similar Posts