Lapuan kansalaisopisto kartoittaa koulutustarpeita

Kansalaisopiston kurssitarjonta on laaja, mutta vastaako tarjonta yritysten koulutustarpeisiin? Selvitäämme kyselyllä yrittäjien ja heidän henkilöstönsä kurssitoiveita ja oppimistarpeita. Kansalaisopistossa on mahdollista harrastamisen lisäksi opiskella tavoitteellisesti ja saada opinnoista opintopisteytetty ja arvioitu suoritusmerkintä. Tutkintokoulutusta emme järjestä, mutta voimme tarttua ketterästi ja kustannustehokkaasti erilaisiin meille ehdotettuihin koulutusaiheisiin. Meillä on myös valmiudet osaamismerkkien myöntämiseen. Jatkuva oppiminen ja tulevaisuuden työelämä ovat toimintamme kehittämisen ytimessä.
 
Opettajamme ovat erityisosaajia, jotka ovat halukkaita jakamaan asiantuntemustaan. Olisiko sinulla sellaista osaamista, jota voit opettaa muille? Haluaisitko sinä tarjota kurssia kansalaisopistoon? Juuri nyt on tulevan lukuvuoden suunnittelu käynnissä. 
 
Ota yhteyttä ja toivottavasti ehdit vastata kyselyymme jotta voimme jo tulevana lukuvuotena vastata paikallisiin oppimistarpeisiin. 
Lisätietoja antaa [email protected] 044 4384549
 
Tässä linkki kyselyyn:
https://forms.gle/GX61qmYhgLYRrxnKA

Similar Posts