|

Haluatko osallistua erilaisiin messutapahtumiin yhteisosastollamme?

Osa Alihankintamessujen Strongly Connected osastosta v. 2022

Invest Lapua Oy osallistuu jo muutamiin messutapahtumiin sekä yhteisosastolla, joissa on yrityksiä mukana, että ilman yrityksiä Lapuan mahdollisuuksia esitellen. Teknologiateollisuuteen liittyviä osastoja olemme toteuttaneet yhdessä Kauhavan kanssa, jolloin olemme saaneet näyttävämpiä osastoja ja samalla kuluja pienemmäksi. Messujen teemasta ja yritysten kiinnostuksesta riippuen, voidaan tapauskohtaisesti suunnitella, mikä olisi paras malli eri messutapahtumiin. Yhteistä näille kaikille on ollut, että Invest Lapua Oy on toiminut messuosaston käytännön järjestelyiden ”kokoonjuoksijana”. Yritys on päässyt sen jälkeen ns. valmiiseen pöytään omalle esittelytiskilleen.

Investin tekemästä merkittävästä taustatyöstä ei ole laskutettu mitään. Osastosta aiheutuvat välittömät kustannukset on laskutettu kaikilta osallistujilta tasaosuuksin. Kulut muodostuvat lähinnä messuosastopaikasta ja osastorakenteista sekä pienemmistä kulueristä. Tällä tavoin viime vuosina toimittuna, kustannukset per yritys eri messuille ovat olleet noin 3000–6000 euron välillä. Tämän välittömän messukulun lisäksi täytyy toki huomioida myös matkoista, ja majoittumisesta tulevat kustannukset sekä muu messuilla jaettava materiaali. Tämä kaikki on kuitenkin yrityksille tärkeää näkyvyyttä, markkinointia ja uusien asiakkaiden hankkimista. Isompi yhteisosasto tarjoaa yrityksellenne myös enemmän näkyvyyttä ja huomiota kuin mahdollinen pieni oma messupaikka. Lisäksi osaston muusta henkilökunnasta on paljon apua ruuhka-aikoina, kun ei itse ehdi joka paikkaan. Toisaalta osastoa voi monesti ”pyörittää” vain yhdellä henkilöllä, kun muusta henkilöstöstä saa apuja omien taukojen aikana.

Tämä kysely on alustava kiinnostuksen osoitus, eikä vielä sido mihinkään. Selvitämme vastausten perusteella mahdollisten uusien messutapahtumien varaustilannetta, kustannustasoa ja olemme sen jälkeen yhteydessä niihin yrityksiin, jotka osoittivat mielenkiintoa ko. messuja kohtaan. Mikäli tämän hinta ja muiden tietojen jälkeen löytyy riittävä määrä messuille haluavia yrityksiä, järjestelemme uuden yhteisosaston kokoon kyseisille messuille.

Tästä linkistä kyselylomakkeelle: https://forms.office.com/e/vkDh4dKL6Z

Similar Posts