Monien mahdollisuuksien toimitilat, avoimet ovet -tapahtuma 15.6.

InvestLapua ja Lapuan Yrittäjät järjestävät paikallisten toimitilojen omistajien kanssa avoimet ovet tapahtuman Monien mahdollisuuksien toimitilat 15.6. klo 14 – 19

Tapahtuman aikana (lähes) kaikkien Lapualla vapaana olevien toimitilojen (liike-, toimisto-, teollisuustilat) omistajat ja/tai edustajat ovat esittelemässä kyseisiä tiloja. Tilat ovat avoinna kyseisenä aikana non-stop tyyliin, joten tilojen etsijä voi käydä kiinnostavissa paikoissa sopivaksi katsomanaan aikana. Suurin osa Lapualla olevista tiloista löytyy keskitetysti www.investlapua.fi/toimitilat osoitteesta, mutta ei aivan kaikki. Mahdollisia muita tiloja voi kysyä paikallisilta välittäjiltä tai mennä vain vapaana olevaan tilaan tutustumaan, mikäli ja kun sen ovet ovat tuolloin auki. Mikäli haluat oman toimitilasi näkyvän Invest Lapuan nettisivuilla ihan ilmaiseksi, lähetä toimitilastasi tarvittavat tiedot ja valokuvat osoitteeseen [email protected] tai voit laatia myös valmiin ilmoituksen nettisivuillamme https://investlapua.fi/kirjautuminen/ . Sekä lisää kuvan takaa linkistä ja alhaalta löytyvä A3 tapahtumajuliste ikkunaan.

Tässä vaiheessa järjestäjiä kiinnostaa myös mahdolliset Lapuan kylissä nyt hyvin tyhjlllään tai vajaakäytöllä olevat rakennukset. Mikäli kylistä löytyy yritystoimintaan ja/tai varastokäyttöön soveltuvia rakennuksia, voivat ne olla myös monelle yrittäjälle kiinnostavia kohteita. Sellaisen vuokraamisella saa lisätuloja ja yritys pystyy laajentamaan toimintaansa Lapualla.

Ilmoita tilasi tapahtumaan tällä lomakkeella: https://forms.office.com/e/BUaH54xgzc

Similar Posts