|

Kiinteistökauppa innostaa kohti uutta, 3000 m2 laajennus auttaa kasvuun

Kelikon teollisuusalueella, Hankkijalta tyhjäksi jäänyt tontti ja kiinteistö ovat saaneet uudet isännät. Omistajavaihdoksen merkiksi PP-Tuotteen yrittäjät Ville Ikola ja Paavo Hyyppä vetivät, metallialan alihankintaa ja omia tuotteita valmistavan, yrityksensä liput liehumaan tontin kulmalle.

  • Päätehtaallamme Liuhtarissa meillä on ollut tilan ahtaus ja olemme silmitelleet potentiaalisia teollisuustiloja. Tässä S-ryhmältä ostamassamme kiinteistössä on potentiaalia vaikka mihin. Tästä tulee meidän logistiikka- ja kokoonpanokeskus. Ensimmäiseksi siirrämme ja laajennamme tänne valmistamiemme ergonomisten ja liikuteltavien työpisteiden kokoonpanon, Hyyppä selvittää.

Hulppeassa hallissa on 3000 neliömetriä tilaa yrittää, 2000 neliömetriä siitä on lämmintä tilaa.

  • Ja tontti ei lopu kesken. 3,5 hehtaarin alueesta asfaltilla on 2,5 hehtaaria. Täällähän voisi järjestää, vaikka festarit tai rakentaa kylmään halliin jääkiekkokaukalon, Hyyppä visioi.

Sivulauseessa hän mainitsee, että yritys vilkuili kasvumielessä myös naapurikaupungin suuntaan.

  • Lapualla kiinteistöveroprosentti on 38,1 prosenttia edullisempi kuin Seinäjoella. Lapualla yrittäjä saa myös investointitukea 20 prosenttia kaikkiin hankintoihin. Lapua on lisäksi Etelä-Pohjanmaan alueen keskipisteessä, 50 kilometrin säteellä täältä löytyy toimijoita kaikista ilmansuunnista, että pystymme tekemään kaikki ostot läheltä ja valmistamaan tuotteemme kotimaisista materiaaleista, Hyyppä luettelee Lapuan vahvuuksia yrittäjän näkökulmasta.
  • Logistisesti olemme valtaväylien risteyksessä. Tästä kulkee tiet etelään ja pohjoiseen, itään ja länteen. Rautatiekin on vieressä, Hyyppä jatkaa.

Työvoimakin tulee läheltä.

  • On käynyt niinkin, että meille on tultu ensin kauempaa töihin ja lopulta perässä on muuttanut koko perhe. Onhan Lapualla tarjolla hyviä tontteja, edullisia asuntoja, lapsille uusia kouluja ja paljon eri harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille, Hyyppä hehkuttaa.

Plate Power ja sen sisaryhtiö PP-Tuote tunnetaan kotimaisuudesta ja laadusta. Lapuan tehtaalla asiakkaille, kotimaassa ja ulkomailla, räätälöidään tarvittaessa nopeallakin aikataululla ihan mitä tahansa. Materiaaleina ovat ruostumaton teräs, alumiini, messinki ja kupari.

  • Rakennusten julkisivut ovat näkyvimpiä meidän tekemästä työstä. Niitä on esimerkiksi Triplan sisääntulo väylän, Tesoman koulun tai Vaasan jäähallin sisääntuloaulan julkisivut, Hyyppä kertoo muutaman esimerkin.

Paavo Hyyppä
CEO
+ 358 50 555 0918
[email protected]

www.pp-tuote.fi

www.platepower.fi

Similar Posts