Luovuuden Lakeus Ky

Luovuuden Lakeus Ky

Luovuuden Lakeus on laaja-alaisesti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoistunut yritys, jonka tarjoamia palveluita ovat erilaiset kulttuuriin, taiteeseen ja eläinavusteisuuteen pohjautuvat hyvinvointi- ja virkistyspalvelut sekä terapia-alan ja työnohjauksen asiantuntijapalvelut. Lisäksi erikoisosaamistamme on sosiokulttuurinen ja Green Care -ajatteluun pohjautuva toiminta.

Luovuuden Lakeuden hyvinvointitila sijaitsee Lapuan Tiistenjoella, missä voi nauttia eläinten ja luonnon voimaannuttavista vaikutuksista erilaisten maastoratsastuslenkkien, eläinhetkien ja koulutus/työpajapäivien muodossa. Tilalla pyörii työhyvinvointia tukeva lattarijumppatunti sekä pienryhmissä hevostoiminnan tunteja.

Tilalla valmistuu myös omista lampaista keritystä villasta tehty Ihanat Lampaat -tuoteperhe, joka sisältää erilaisia hyvän mielen tuotteita; koruja ja päivittäistarvikkeita kuten esimerkiksi varpaanvälivillaa ja pintelipatjoja. Tilan helmeä, Villa Jokirantaa voi myös vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin. Meiltä löytyy videotykki, flyygeli, äänentoistolaitteet, sekä poreamme ja infrapunasauna.  

Yrityksen kautta voidaan tilata myös musiikin tekemiseen ja tuotantoon liittyviä projekteja. Myös tilaussävellyksiä on tehty erilaisille yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille. Lisäksi yritys haluaa mahdollistaa tulevien artistien kehittymistä. Tästä vastaa Timanttihiomo, joka on säveltaiteen koulu ja artistihautomo. Yrityksen alla toimii myös oma levymerkki Luovuuden Lakeus Records, jonka ensimmäiset Timantit ovat jo päässeet levyttämään ja uusia timantteja hioutuu jatkuvasti. Heitä voi tilata myös esiintymään omiin juhliin ja muihin tilaisuuksiin.

Luovuuden Lakeus on saanut arvostetun yhteiskunnallinen yritys -merkin, joka viestii, että yritys tekee todistetusti yhteiskunnallista hyvää. Teemme jatkuvaa yhteistyötä yhteiskunnan eri sektoreilla esimerkiksi tarjoamalla erilaisia työharjoittelu- ja yhteistyömahdollisuuksia.

Tervetuloa tutustumaan! Teemme työtä juuri Sinun unelmiasi varten.

Meidät löydät osoitteesta www.luovuudenlakeus.com sekä Facebookista ja Instagramista.

Ystävällisin terveisin, Sonja Jokiranta

Luovuuden Lakeus Ky:n perustaja ja toimitusjohtaja

FM, Vuorovaikutuksen ja kohtaamisen asiantuntija,

tanssi-liiketerapeutti, laulaja-lauluntekijä

Luovuuden Lakeus Ky

Sonja Jokiranta
puh. +358 44 358 4744
[email protected]
www.luovuudenlakeus.com