You are currently viewing Nordic Bamboo Oy

Nordic Bamboo Oy

Nordic Bamboo Oy

Jukka-Pekka Kallio on Lapualla toimivan Nordic Bamboo oy:n yrittäjä, bambusta valmistettujen lattioiden erikoismies. Bambumies, kuten hänet sosiaalisessa mediassa hyvin tunnetaan. Nordic Bamboon tarinassa yhdistyy monta nykyaikaiselle yritykselle ominaista piirrettä: oman perehtymisen kautta tutuksi tullut ja alkuun aivan hullultakin tuntunut liikeidea, itsensä omana itsenään likoon pistävä yrittäjäpersoona, hiukan sattumaltakin alkunsa saanut henkilöbrändi (Facebook) sekä heti alkuunsa isonpuoleiset visiot siitä, miten liiketoimintaa kehitetään ja miten sitä pidetään esillä.

Bambukomposiitti sopii kovuutensa ja kestävyytensä puolesta hienosti lattiamateriaaliksi. Haasteena on pystyä vakuuttamaan asiakkaat siitä, että nämä ominaisuudet ovat oikeassa suhteessa materiaalin korkeaan neliöhintaan. Bambun rinnalle onkin otettu markkinoilla jo paremmin tunnettuja vinyyli- ja myöskin tammiparketteja.

Kauppaa tehdään hyvillä tuotteilla ja tuotteiden hyvällä näkyvyydellä. Bambumiehen liiketoiminnan ytimestä löytyy konseptointia, digitaalista asiakaspalvelua ja rohkeutta olla esillä – pelkän puskaradion voimaan ei voi enää luottaa, eikä siihen että hyvä tuote löytää ostajansa kuin itsestään. Aktiivisen henkilöbrändäämisen kautta asiakkaat, olivatpa yksityishenkilöitä tai rakennusalan yrityksiä, luovat tunnetason yhteyden Nordic bambooseen ja sen liiketoimintaan. Tämän kolikon kääntöpuolelta löytyy sosiaalisen median intohimoiset myrskyt, joiden kohdalla yrittäjältä vaaditaan malttia pitäytyä asiassaan ja uskoa siihen itse.

Nordic Bamboon rinnalla kehitetään Nordic Floors Oy:n toimintaa. Nordic Floors tekee itse omaa lattiamateriaalien pintakäsittelyä asiakkaan toivomilla tavoilla, vaikkapa arkkitehdin talokohtaisten tarpeiden mukaan. Samalla Jukka-Pekka vie veljensä kanssa eteenpäin rakennusalan ammattilaisille suunnattua SuperRaksa-nimistä rautakauppakonseptia (www.superraksa.fi), tavoitteena on avata viisi toimipistettä eri puolille Suomea.

Nordic Bamboo Oy

Noutovarasto
Kelikontie 5
62100 Lapua
[email protected]
Puh. 050 356 7505

www.nordicbamboo.fi