Tarinasi arvoinen ympäristö!

Kulttuurikeskus Vanha Paukku

Vanha Paukku on ympäristöltään ja historialtaan ainutlaatuinen kulttuuri- ja yrityskeskus Lapuanjoen rannalla. Entisen Lapuan patruunatehtaan vanhoista tehdasrakennuksista muodostuvalla alueella sijaitsevat Lapuan kaupungin museot, Patruunagalleria ja Pohjanmaan valokuvakeskuksen galleria, kaupunginkirjasto ja  myymälöitä, kuten Lapuan Kankureiden uniikki tehtaanmyymälä ja Lapuan Taidemuseon museokauppa Paukun Puoti. Ravintola Iso Prässi toimii lounas -ja tilausravintolana ja Mallaskuun Panimoravintola on avannut ovensa entiseen Makasiinirakennukseen. Lisäksi alueella on elokuvateatteri Bio Marilyn, Teatteri Lapua sekä musiikki- ja kansalaisopisto. Kesällä Vanhan Paukun rannasta lähtee myös jokilaiva, joka vie matkalaisensa opastetulle risteilylle Lapuanjoelle.

Vanhassa Paukussa yrityksesi pääsee osaksi ainutlaatuista miljöötä. Vanhan Paukun tarina ja Lapuan Kankureista pieniin asiantuntijayrityksiin ulottuva vahva yhteisöllisyys luovat vankan pohjan yrityksesi menestykselle!

Ota yhteyttä kun haluat tietää lisää Vanhan Paukun tiloista: Elinkeinotoimen johtaja Jouko Vuolle, p. 044-438 4050, jouko.vuolle(at)lapua.fi

Pop up -tila

Pop up –tila sijaitsee entisessä työkalutehtaassa Lapuan Kankureiden liikkeen läheisyydessä. Tila soveltuu lyhytaikaiseen vuokraukseen esimerkiksi myymäläksi, kahvilaksi tai galleriatilaksi.

Lisätiedot Vanhan Paukun myyntisihteeriltä, p. 044 438 4582.