Viexpon uutisia vientiin ja kansainvälistymiseen

Viexpolla on vuosi lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja tarjolla on paljon mielenkiintoista sisältöä vientiin ja kansainvälistymiseen liittyen. Tässä muutamia nostoja:

Viexpo Virtual Export Event järjestettiin 26.–27.1.2023 ja sessioiden tallenteen on nyt katsottavissa Viexpon YouTube-kanavalla. Tämänkertainen tapahtuma rakentui neljän pääteeman ympärille; erottautuminen digikanavissa, pohjoismaiset markkinamahdollisuudet, kokemuksia elintarvikeviennistä, ja klusterirakentaminen. Klikkaamalla tästä pääset soittolistalle, jossa sessioiden tallenteet tulevat järjestyksessä.  

Viexpon koordinoima NordicHub järjestää maaliskuussa mielenkiintoisen webinaarin puualan klusteritoiminnasta Ruotsissa, kun esittelyssä ovat Träinnovationsklustret Skellefteå ja Trästad Sverige. NordicHub webinaari ”Wood Innovation Cluster in Skellefteå & Wood City Sweden” järjestetään 15.3 klo 10:00 – 11:30 englanniksi ja sen on maksuton. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Viexpo lähtee yhdessä KOSEKin, Into Seinäjoen ja VASEKin kanssa käynnistämään Verkkokauppiasklubitoimintaa Pohjanmaan maakunnissa. Verkkokauppiasklubi on 6–10 yrityksen vertaisoppimisryhmä. Klubi kokoontuu noin kuuden viikon välein mukana olevien yritysten tiloissa. Jokaisessa tapaamisessa on yhdessä valittu teema, esim.: asiakashankinta, teknologia, asiakaspalvelun organisointi. Suomessa toimii jo 15 verkkokauppiasklubia. Tähän liittyen järjestetään kevään aikana infotilaisuudet, joissa konseptin kehittäjä Leevi Parsama tulee kertomaan toiminnasta lisää. 

Viexpo järjestää yhteistyössä Studio Frekvensin kanssa WINWIN-kasvuohjelmasta tutun Brändivalmennuksen. Brändivalmennukseen (hinta: 890 €/yritys) kuuluu kolme valmennustyöpajaa, joiden aikana opit ymmärtämään brändin rakentamisen vaiheita ja käytännössä toteuttamaan kehittämissuunnitelmaasi.

Ilmoittautuminen Elmia Subcontractor 2023 -messuille on auennut! Ruotsin Jönköpingissä järjestettäville alihankintamessuille kokoontuu vuosittain noin 1000 näytteilleasettajaa yli 20 maasta. Viexpo on jo yli kymmenen vuoden ajan järjestänyt yhteisosaston suomalaisille yrityksille näille messuille. Lisäksi voitte varata oman osastonne Viexpon kautta. Lisätietoja kotisivuiltamme.

Seuraamalla Viexpon kotisivuja, uutiskirjettä (tilaa kotisivuilta) ja some-kanavia pysyt ajan tasalla, ja voit aina olla yhteydessä myös Anne Viitalaan:

Anne Viitala
Senior Advisor
+358 400 811 490
[email protected]

Similar Posts