Strongly Connected verkostot kuntoon ja tuotanto paikalliseksi projektipäällikön esittäytyminen

Nimeni on Jyri Ahonen ja aloitin hankkeen projektipäällikkönä 24.1. Koulutukseltani olen tuotantotalous insinööri ja olen valmistumiseni jälkeen kerännyt työkokemusta teknologiateollisuuden parista sekä toimimalla yrittäjänä ja työtehtävissä eri aloilla.  Vaikka työ on kuljettanut minua ympäri Suomea, on perheemme asuinpaikka pysynyt Kauhavalla jo vuodesta 2001.

Lapuan ja Kauhavan yhteisessä Verkostot kuntoon ja tuotanto paikalliseksi -hankkeessa selvitetään alueella toimivien teknologiayritysten raaka-aine-, komponentti- ja alihankintaketjuja. Hankkeessa yhdessä yritysten kanssa etsitään ratkaisuja tehostaa yritysten välistä yhteistyötä ja luoda paikallisia vaihtoehtoja hankintaketjuihin.

Lähden hankkeessa liikkeelle ottamalla yhteyttä yrityksiin ja tutustumalla huolella nykytilanteeseen ja toimintaan. Etsitään yhdessä mahdollisuuksia käyttää tuotannossa tarvittavien komponenttien valmistuksessa paikallisten yritysten osaamista ja varmistetaan hankintaketjujen toiminta myös maailman myrskyjen keskellä.

Hanke kestää syksyyn 2023 asti; toimin vuoroviikoin Kauhavalla Kehityskeskuksen tiloissa ja Lapualla Invest Lapuan tiloissa. Ollaanpas yhteydessä!

Yhteistyöterveisin
Jyri Ahonen
Verkostot kuntoon ja tuotanto paikalliseksi -hanke / projektipäällikkö
Lapua & Kauhava
+358 40 487 8593
[email protected]Similar Posts