Monipuolista koulutusta tarjolla

Tuotannon Esimies -koulutusta Kauhavalla!

Tuotannon esimiestyö on monialaista ihmisten ja prosessien hallintaa. Se vaatii hyvää johtamisosaamista, esimiesroolin ymmärrystä sekä tuotantoprosessien tehokasta ohjausta. Tämä on tehtävä, johon monesti kasvetaan pikkuhiljaa työuran edetessä.

Ammattiosaamisen vahvistamiseksi tarjoamme Tuotannon Esimies -koulutuksen, jossa pääsee kehittämään omaa toimintaa ja osaamista mukavassa työnjohtajaporukassa! Koulutus alkaa lokakuussa 2022 ja se toteutetaan monimuotoisesti. Opetuksen lisäksi opiskelijat pääsevät kehittämään konkreettisesti oman työpaikkansa toimintaa koulutuksen aikana.

Lue lisää sisällöstä ja ilmoittaudu mukaan nettisivuiltamme: https://www.syo.fi/koulutukset/tuotannon-esimies/

Lisätiedot: Jenni Koski, [email protected], p. 050-5541440

Henkilöstöasiantuntijaksi sote-alalle joustavana verkkokoulutuksena

Sosiaali- ja terveysala on suurimpia työllistäviä toimialoja, niin julkisissa kuin yksityisissäkin organisaatioissa. Henkilöstön hallinta tarvitsee ammattimaista osaamista sekä myös käytännön arjen tuntemusta, jotta homma toimii ja työyhteisössä viihdytään.

Olemme muotoilleet sote-alalle oman HR-Asiantuntija -koulutuksen, jossa opiskelija pääsee kehittämään itseään henkilöstötyön hallitsijaksi. Koulutuksesta saa paljon konkreettista tietoa, työvälineitä ja taitoja onnistuneeseen HR-työhön ja varmuutta omaan tekemiseen.

Tutustu koulutuksen sisältöön: https://www.syo.fi/koulutukset/hr-koulutus-sote-ammattilaisille-verkossa/

Lisätiedot: Mirkka Hautanen, [email protected], p. 050 414 3709

Koulutuskauppa.fi – Opiskele vaikka heti!

Koulutusta kaupasta? Kyllä!

Olemme tehneet liiketoiminnan ja yrittäjyyden opiskelun kaikille mahdolliseksi ja erittäin nopealla tavalla. Koulutuskaupasta löytyy niin verotuksen, kirjanpidon kuin palkanlaskennankin perusteita, yrityskaupan tekemistä, verkkokaupan perustamista ja vaikka mitä.

Koulutuskauppa on avoinna 24/7, opiskelemaan pääsee heti ja apuja saa kysyä kouluttajiltamme. Verkkokurssit tarjoavat konkreettisia täsmäratkaisuja tiedonjanoon!

Katso koko tarjontamme:  www.koulutuskauppa.fi

Similar Posts