Kohtaa tulevaisuuden teollisuuskumppanit 11.5.2021 klo 09.00 – 12.00

Tervetuloa verkkotreffeille!

Jo kuudennen kerran järjestettävät ja suuren suosion saavuttaneet Kohtaa kumppani – verkostoitumispäivä tulee jälleen – tällä kertaa verkossa ja yrityksillemme veloituksetta.


Etsitkö alihankkijaa tai päämiestä? Tuotatko teollisuudelle palveluita tai tarvitsetko niitä? 
Täällä voit tavata uusiakin yhteistyökumppaneita. 

MatchMaking -periaatteella toteutettava verkostopäivä tarjoaa ratkaisun yritysten tapaamisten aikatauluongelmaan – valitse vain sopivat kumppanit ja aikataulu luodaan puolestasi! 

Mikäli yrityksenne ei vielä ole rekisteröitynyt ilmaiseen www.alihankinta.info verkostoon, kannattaa myös se tehdä pikimmiten! Muutamia lapualaisia yrityksiä sieltä jo löytyy.


– Aikataulutetut nopeat tapaamiset- Mahdollisuus valita halutut tapaamiset- Helppoa ja nopeaa! Tule mukaan – näin helppoa se on

Luo profiili

Luo profiili tapahtumaan rekisteröitymällä rekisteröidy -painikkeen kautta. Kerro lyhyesti yrityksestäsi ja kuvaile, mitä etsit tai tarjoat treffeillä.
Luo profiili 10.5. mennessä

Sovi treffejä

Tutustu tapahtuman osallistujiin ja sovi treffejä heidän kanssaan. Teemme aikataulun valmiiksi sinulle. Varaudu kuitenkin olemaan paikalla koko tapahtuman ajan. 
Voit sopia treffejä 10.5 klo 12.00 saakka

Ole paikalla

Tapahtuma alkaa kokoontumisella yhteisellä etäyhteysalustalla. Ennen treffien alkamista avaa GoToMeeting -etäyhteys ja toteuta sen jälkeen treffit tämän tapahtumasivun kautta. Tapahtuma alkaa 11.5 klo 9.00