Ekologisuudella eurot kotiin tilaisuus alueen yrittäjille 21.9.2022

Kestävät -ilmastoyhteistyö on Alavuden, Kauhavan, Kuortaneen, Kurikan ja Lapuan välinen ilmastoyhteistyöhanke. Kestävät -ilmastoyhteistyö järjestää alueen yrittäjille suunnatun tilaisuuden keskiviikkona 21.9.2022 klo 9.00 Lapuan Vanhan Paukun makasiinirakennuksessa 2 krs.

Tilaisuuden nimi on Ekologisuudella eurot kotiin. Tilaisuudessa alueen yrittäjät jakavat paljon hyödyllistä tietoa millaisia säästöjä ja etuja heidän yrityksensä ovat saaneet energiansäästö- ja ilmastotoimillaan tai miten ilmastoystävälliset tuotteet ovat kasvattaneet yrityksen myyntiä. Puheenvuorojen pitäjät tilaisuuteen tulevat Lennol Oy:stä, Mever Oy:stä sekä Lapuan kankureilta.

Myös alueellinen energianeuvoja  Lea Hämäläinen (Thermopolis Oy) tulee kertomaan ”Energiansäästövinkkejä pienille yrityksille” ja Matti Alakoskela (Thermopolis Oy) tulee pitämään puheenvuoron aiheenaan ”Julkiset hankinnat liiketoiminnan vauhdittajana”.

Tilaisuus on todella ajankohtainen tulevaa talvea ja energian hinnan nousua silmällä pitäen niin yrityksissä kuin kotitalouksissakin.

Tilaisuuden laajempi esittely löytyy alempana olevasta liitteestä. Tilaisuuteen ovat kaikki tervetulleita ja ilmoittautumislinkkiä saa jakaa eteenpäin.

Ilmoittautumislinkki: https://bit.ly/3c9AhnN

Ilmoittautuminen tilaisuuteen viimeistään 16.9.2022

Toivotan lämpimästi kaikki tervetulleiksi tilaisuuteemme!

Jari Siekkinen

Kestävät-ilmastoyhteistyö (Alavus, Kuortane, Kurikka, Kauhava ja Lapua)

044 7380020

[email protected]

Ajankohtaisena nostona: Avustus sähköautojen latausinfran rakentamiseen (linkki) Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA (avustus ympäri vuoden auki)

Similar Posts