Simpsiö Outdoor Resort

Simpsiö on Läntisen Suomen monipuolisin ympärivuotinen vapaa-ajan virkistys-, aktiviteetti- ja luontoliikuntakeskus. Monipuoliset harrastusmahdollisuudet tarjoavalla Simpsiönvuorella on kisattu Jukola-viesti jo kaksi kertaa. Alueella on useita luontopolkuja ja loistavat mahdollisuudet murtomaahiihtoon ja lasketteluun.

Simpsiön alueen tavoitteena on olla hyvätasoinen, monipuolinen ja ympärivuotinen matkailukeskus, sekä nostaa alueen virkistyksellistä ja taloudellista arvoa uusien kehittämishankkeiden myötä. Tulevaisuudessakin Simpsiön alueella on julkista tilaa virkistyskäyttöön. 

Osa suunnitelluista alueista palvelee kaupallista majoitustoimintaa ja osa vapaa-ajan asumisesta tulee yksityiseen käyttöön, esim. kakkosasunnoiksi. Simpsiön alueella on hyvät mahdollisuudet järjestää myös loma-asuntomessut.

Karhunmäen pohjoispuolelle, kahteen ryhmään mäen rinteelle golfväylien länsipuolelle, on suunniteltu kaksi 42 tontin golf-kylää, käsittäen yhteensä noin 500 vuodepaikkaa. Golf-kylät tarjoavat loma-asumista omissa loma-asunnoissa tai kaupallisissa vuokrattavissa loma-asunnoissa.

SIMPSIÖN RINNEHIIHTOKESKUS

Simpsiön rinnehiihtokeskus on Läntisen Suomen suurin hiihtokeskus, jossa käy vuosittain lähes 100 000 kävijää. Rinnehiihtokeskuksen kuudesta laskettelurinteestä pisin on 600 metrin mittainen korkeuseron ollessa 90 metriä. Rinnehiihtokeskuksen tarjontaan kuuluvat myös boxit, K-55 hyppyrimäki, hiihtokoulu, pulkkamäki, välinevuokraamo, ravintolat Hornantuutti ja Taivaanpankko sekä grillikatos. Hiihtokeskuksen yhteydessä sijaitsevat hiihtomaja avantouintimahdollisuuksineen, mökkikylä, latuverkostot ja luontopolut. Simpsiön alueen aktiviteetteja täydentäisi luontomatkailupalvelut. Tilausta olisi myös koko alueen kattavalle kiinteistöpalvelulle.
Martti Kivisaari, Toimitusjohtaja

SIMPSIÖN KULLAS

2012 valmistunut huoneistohotelli Simpsiönkullas tarjoaa laatutietoisille majoittujille hulppeat maisemat aivan Lapuan Simpsiönvuoren laelta. Simpsiö on monipuolinen vapaa-ajankeskus rinnehiihtokeskuksineen ja upeine luontopolkuineen sekä vaellusreitteineen. Luonnollisuus ja luontoystävällisyys ovat meille tärkeitä ja tästä osoituksena on mm. huoneistohotellin lämpeneminen maalämmöllä. Modernien saunallisten yksiöiden ja kaksioiden parvekkeilta avautuu vaikuttava näkymä yli jylhän metsämaiseman. Huoneistohotellia ja Simpsiövuoren mökkialuetta kokonaisuudessaan palvelisi esimerkiksi pesula- ja catering-palvelut sekä golf-liiketoiminta.
Liisa Tiitu, Toimitusjohtaja