Novapark

Valtateiden 19 ja 16 risteyksessä sijaitseva NovaPark on suurten mahdollisuuksien alue, jonne on jo vahvistettu vähittäiskaupan suuryksikön mahdollistava KM-1 asemakaava. Asemakaava mahdollistaa 58 000 kerrosalaneliömetrin vähittäiskaupan suuryksikön, sekä 17 000 kerrosalaneliömetrin vähittäiskaupan. Mahdollisuudet kaikkeen kaupanalan toimintaaan. Esimerkiksi raskaankaluston korjaamo, rengasliike, hinauspalvelu jne. Alueelle on mahdollista rakentaa polttonesteiden jakeluasema. Alue soveltuukin loistavasti liikenneasema toimintaan helposti tavoitettavan sijaintinsa puolesta. Lisäksi alue soveltuu sijaintinsa puolesta kaasuaseman ja sähköautojen latausalueeksi. Alueella ei ole sitovaa tonttijakoa, joten tontti voidaan muodostaa joustavasti juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Novaparkin alueella pääset rakentamaan ilman aikaa vieviä kaavoitusvaiheita. Novaparkin saavutettavuus on erinomainen ! Tontit ovat Lapuan keskustan tuntumassa, valtateiden 16 ja 19 risteysalueella, Etelä-Pohjanmaan ydinalueella ja sen elinkeinoelämän sydämessä. Alueelle on helppo liikenteellinen saavutettavuus eri suunnista. Eritasoristeykset ja liittymät ovat jo valmiiksi rakennettu. Alueen sijaintia tulee parantamaan huomattavasti valtatie 19 parantaminen ohituskaistoineen Seinäjoki-lapua välillä, jonka rakentaminen alkaa syksyllä 2021.

Lähialueen ostovoima, lähes 100 000 asukasta, on hyvässä kasvussa. Liikennesuorite on yli 6,4 miljoonaa ajoneuvoa vuodessa!

Novapark asemakaava (pdf)

Lisätiedot

Matti-Pekka Dahlgren p. 044 438 4015, matti-pekka.dahlgren(at)investlapua.fi

Markku Turja p 044 438 4631, markku.turja(at)lapua.fi

Jouko Vuolle p. 044 438 4050, jouko.vuolle(at)lapua.fi

Havainnekuvia alueen mahdollisuuksista

Havainnekuvassa liikenneasema ja muita rakennuksia

Alueen yrityksiä

SILVER WAY OY

Silver Way Oy on valaisimien maahantuontiin, kauppaan ja valmistukseen erikoistunut yritys. Tuotevalikoimaamme kuuluu myös kasvava valikoima raskaankaluston, henkilöautojen, mönkijöiden, moottoripyörien ja veneiden varaosia, varusteita ja tarvikkeita, joiden myynnissä olemme yksi Suomen suurimmista verkkokaupoista. Myymälästämme löydät kattavan valikoiman raskaan kaluston varaosia ja varusteita.

Olemme ammattityökalujen vahva toimittaja. Valikoimastamme löytyvät työkalut käsi-, sähkö- ja paineilmatyökaluista vaativiin diagnostiikkalaitteisiin ja nostimiin. Valmistamme halogen työ- tai kaukovaloista muutospalveluna xenon-valot asiakkaan omista tai valikoimamme halogenvaloista.

Mikko Jussinmäki, Toimitusjohtaja

PP-HYDRAULICS OY

Yrityksen toimialana ovat hydrauliset asennus- ja korjaustyöt sekä suunnittelu. Tarvikemyymälästämme löytyvät mm. hydrauliikkaletkut ja – liittimet, putkistotarvikkeet, erilaiset venttiilit, pumput ja moottorit, suodattimet sekä voiteluaineet.

Myymme, suunnittelemme ja valmistamme hydraulisia koneita ja laitteita suomalaisille koneenrakentajille, teollisuudelle ja urakoitsijoille. Käytämme maailman johtavien valmistajien huippulaatuisia tuotteita korkean laadun takaamiseksi. Kuulumme maailmanlaajuiseen ParkerStore-verkostoon.

Pertti Portin, Toimitusjohtaja