Ely-keskuksen tietoiskut yrityksille

Ely-keskuksen yrityksille suunnatut tiiviit tietoiskut eri aiheista liittyen yritysten kasvuun, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen niin rahoitusten, palveluiden kuin työvoiman saatavuuden edistämisenkin näkökulmasta jatkuvat myös tammikuussa.

Seuraavan kerran tavataan keskiviikkona 26.1. rahoituskaffien merkeissä aiheena: Maaseudun yritysten investointien vauhdittaminen uusiutuvaan energiaan – EU:n elpymisrahoituksen haku käynnissä nyt! Tuki on haettavissa maaseudulla sijaitseville mikro- ja pienyrityksille biokaasurakentamiseen, uusiutuvaan energiaan ja teknologiaan sekä yrityksen ostajalle asiantuntijapalveluiden hankintaan.

Aamukaffeille pääset ilmoittautumaan täällä.Helmi-maaliskuun ajankohdat ja alustavat teemat

9.2. Rahoituskaffit: Uusi EU-ohjelmakausi on käynnistynyt! Tule kuulolle, miten yrityksen kehittämisavustuksella voidaan uudella ohjelmakaudella tukea pk-yritysten kasvua, uudistumista ja kansainvälistymistä edistäviä kehittämis- ja investointihankkeita.

23.2. Rekrykaffit: Mistä ja miten kansainvälisiä osaajia eteläpohjalaisiin yrityksiin? EURES ja kansainvälisen työnvälityksen palvelut esittäytyvät. Osaajien haku, kansainväliset rekrymessut, kielikoulutus jne.

9.3. Rekrykaffit: Oppisopimuksen monet mahdollisuudet osaavan työvoiman turvaamiseksi. Sedu esittelee oppisopimuksen mahdollisuudet nykyisen henkilöstön osaamisen kehittämiseen, uusien työntekijöiden rekryyn, kesäoppisopimuksiin, yrittäjän oppisopimuksiin sekä tutkinnon loppuun suorittamiseen.

23.3. Rahoituskaffit: Finnvera omistajanvaihdosten rahoittajana

Kaikki aamukaffitilaisuudet löydät myös yrityspalvelukeskuksen tapahtumakalenterista. Jokainen tilaisuus tallennetaan ja tallenteet lisätään tapahtumien aineistoihin. Nähtävissä on jo joulukuun aamukaffien tallenne.