Honkimetsä Itä

  • Koneistuspalvelut
  • Hitsauspalvelut
  • Pintakäsittely
  • Levyosat

Honkimetsän itäinen teollisuusalue on monipuolinen yrityskeskittymä vilkkaasti liikennöityjen väylien varrella, valtatien 19 ja 16 risteyksessä.
Honkimetsän alueella toimii kymmeniä teknologiateollisuuden yrityksiä sekä niitä palvelevia  alihankintayrityksiä. Valmis infra ja kaavoitetut teollisuustontit mahdollistavat nopean yritystoiminnan aloittamisen.

Yritystoiminnan erilaisiin tarpeisiin alueella on hyvä tarjonta yritystoimintaa palvelevia yrityksiä, kuten hydrauliikka-, ja logistiikkapalveluja, teollisuuden työkaluja, sekä mainostoimistopalveluja tarjoavia yrityksiä.

Alueella toimii myös teollisuuden huoltopalveluihin erikoistunut yhtiö. Jätteiden käsittelystä huolehtivat jäteasema ja metallijätteen käsittelypiste.

JUCAT OY

Tarjoamme palveluita tuotannon tehostamiseen ja kehittämiseen kotimaan ja kansainvälisen valmistavan teknologiateollisuuden yrityksille. Olemme erikoistuneet tuotannon automatisointiin ja toteutamme räätälöityjä robottiratkaisuja hitsaukseen ja kokoonpanoon. Hyödynnämme mm. laserseurantaa ja -hakua, konenäköä sekä laserhybridi-hitsausta. Olemme ABB Robotics Oy:n partneri.

Valmistamme myös hitsaustorneja sekä tarpeen mukaan räätälöityjä palkkien hitsausasemia. Hitsausmenetelmiämme ovat jauhekaari, laserhybridi, plasma sekä mig/mag.

Honkimetsän alueella olisi tilausta yrityksille, joiden tarjontaan kuuluu isojen kappaleiden koneistus, pintakäsittely, levyosat ja hitsauskokoonpano.

Jukka Rintala, Toimitusjohtaja

BE GROUP OY AB

Asiakkaidemme tarpeiden pohjalta räätälöidyt tuotantopalvelumme kattavat termisen ja mekaanisen leikkauksen, sahauksen, taivuttamisen, lävistämisen sekä sinkopuhdistuksen ja suojamaalauksen. Voit tilata teräs- ja alumiinikomponentit suoraan tuotantoketjuusi. Näin säästät niin aikaa kuin rahaakin.

Lapuan teräspalvelukeskus on keskittynyt ns. mustan teräksen termiseen leikkaukseen, särmäykseen, poraus/kierteitykseen ja sinkoukseen.

Toivomme, että Honkimetsän alueelle saadaan lisää
metalliteollisuuden yrityksiä.

Antti Järvinen, Myyntipäällikkö
Jouni Keski-Saari, Tuotantopäällikkö