Alanko

Lapuan keskustan tuntumaan, kolmen eri asutusalueen keskelle, on noussut Alangon uusi kaupallinen liikekeskittymä.

Lapuan Alangon alueelle avattiin 2018 noin 2300 neliön suuruinen K-Supermarket sekä noin 2500 neliön Tokmanni-tavaratalo. Alueella on rakennusoikeutta noin 15000 kerrosalaneliötä.
Asemakaava Alanko II.

Alueen yrityksiä

EEPEE • E-P:n OSUUSKAUPPA

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa EEPEE on toimialueensa johtava kaupallinen yritys, jonka omistus ja päätöksenteko ovat eteläpohjalaisten omissa käsissä. Kehitämme kauppapaikkaverkostoamme ympäri toimialueen omistajiemme toiveiden mukaisesti. Alanko on todellinen EEPEEn palveluiden keskittymä Lapualla! S-market Lapua ja ABC avasivat ovensa Alangossa elokuun lopulla 2003 ja S-rautamarket sekä EEPEE
Agrimyymälä huhtikuussa 2009. Alue on osoittanut erinomaisuutensa hyvien yhteyksien varrella palvellen asiakkaita monipuolisesti eri ostostarpeissa, joten EEPEE voi lämpimästi suositella aluetta myös uusille tulokkaille. Tervetuloa Lapualle!
Jari Palo, Kaupallinen johtaja

LIDL

Päivittäistavarakaupalle sijainti on kaiken a ja o. Haluamme olla lähellä asiakkaitamme, jotta meille on helppo tulla. Lidlin konseptin ydin on parhaan hinta-laatusuhteen tarjoaminen asiakkaille iloisesti palvellen – haluamme, että asiakkaamme ovat onnellisia asioidessaan meillä.
Olemme palvelleet ja työllistäneet lapualaisia Alangon alueella jo neljäntoista vuoden ajan. Lidl toivottaa kaikki uudet naapurit tervetulleiksi Alangon alueelle!
Johanna Huhta, Lidl Lapuan myymäläpäällikkö