Techat Oy

Techat Oy on tyytyväinen päätöksestään muuttaa Lapualle

Elektroniikan tuotekehitystä monessa muodossa tarjoava Techat Oy muutti Lapualle toimittuaan ensin Kristiinankaupungissa ja Vaasassa.

”Muutto Lapualle on ollut paras liiketoimeni”, Toimitusjohtaja Aki Itävaara kommentoi.
Lapualle muutto oli helppo valinta Techat Oy:lle, sillä yrityksen teknologiajohtaja Tero Louko asuu Lapualla.

”Lapualla on rehti tekemisen meininki. Olemme mukana erinäisissä kehitysprojekteissa, jossa tehdään lapualaisten yritysten kanssa yhteisprojekteina. Muutenkin voi sanoa, että kaltaistamme tekijää on alueella kaivattu”, Itävaara jatkaa.

Techat Oy tekee elektroniikan tuotekehitystä, piirilevysuunnittelua ja laiteläheistä ohjelmointia. Suosituksi palveluksi on muodostunut Business Finlandin innovaatioseteli, jonka palvelukumppani Techat Oy on. Setelillä asiakas saa 1000€ panostuksella 5000€ arvosta tuotekehitystyötä.

Erikoisuutena voimme mainita, että tarvittaessa teemme esimerkiksi piirilevyjen ladontaa myös käsin. Erittäin kätevää mikäli tarvitaan esimerkiksi vain yksi kortti, vaikka tuotekehitystä varten.

Meillä suunniteltua elektroniikkaa, jotka on myös käsin juotettu
Kuvassa esimerkkejä kehittämistämme serveri yksiköistä, joilla voidaan mitata, ohjata ja esittää. Mobiili laitteet ja tietokoneet eivät välttämättä tarvitse mitään “appseja” tai muutakaan ohjelmistoja, sillä kuvan laite tekee esitettävästä datasta nettisivun. Riittää, että surfataan laitteen IP-osoitteeseen. Tämän kaltaisella laitteella voi myös ohjata erilaisia käyttökohteita.

Techat Oy

Yhdystie 74, 62290 Hirvikylä
Puh. 040 739 75 96
[email protected]
www.techat.fi