Nordic Floors Oy

Nordic Floors Oy

Jukka-Pekka Kallio on Lapualla toimivan Nordic Floors Oy:n yrittäjä, lattioiden erikoismies. Bambumies, kuten hänet myös hyvin tunnetaan. Nordic Floorsin tarinassa yhdistyy monta nykyaikaiselle yritykselle ominaista piirrettä: oman perehtymisen kautta tutuksi tullut ja alkuun aivan hullultakin tuntunut liikeidea, itsensä omana itsenään likoon pistävä yrittäjäpersoona, hiukan sattumaltakin alkunsa saanut henkilöbrändi sekä heti alkuunsa isonpuoleiset visiot siitä, miten liiketoimintaa kehitetään, ja miten sitä pidetään esillä.

Nordic Floorsin brändejä ovat Nordic Bamboo, Vinyylilattiakauppa, Lapua Floors, Ruotsissa toimiva Vinylgolvbutiken sekä Saksassa toimiva nordicfloors.de. Kauppaa tehdään laadukkailla tuotteilla ja tuotteiden hyvällä näkyvyydellä. Bambumiehen liiketoiminnan ytimestä löytyy konseptointia, digitaalista asiakaspalvelua ja rohkeutta olla esillä.

Yrityksen tarina alkoi Nordic Bamboosta ja uutuutena Suomen markkinoille
maahantuoduista bambulattioista. Painetiivistetty bambu on erittäin kova ja kestävä lattiamateriaali, jonka laadun lisäksi valttikorttina toimii myös eksoottinen ja ainutlaatuinen ulkonäkö.

Vuonna 2018 bambun rinnalle tulivat Vinyylilattiakaupan SilentTECH-vinyylilattiat sekä Lapua Floorsin upeat tammiparketit. Vinyylilattiat ovat markkinoiden tämän hetken edistyneimpiä kivikomposiittirunkoisia lattioita, jotka maahantuodaan suoraan valmistajalta. Parketit puolestaan saapuvat Lapualle pelkkinä aihioina, joista valmistetaan itse paikan päällä kauniita, valmiita tammilankkuja. Tammiparketit saavat sävynsä korkealaatuisesta ja luonnollisesta öljyvahakäsittelystä.

Lapuan Showroom muutti vuoden 2022 lopussa uusiin tiloihin, jotka sijaitsevat näyttävällä paikalla Lapuan keskustassa. Uutuuttaan komeileva halli on Invest Lapuan rakentama, ja suunniteltu yhteistyössä Nordic Floorsin kanssa. Yrityksellä on myös toinen showroom, joka sijaitsee aivan Helsingin keskustassa.

Nordic Floors Oy

Showroom ja noutovarasto
Pajakuja 7
62100 Lapua
[email protected]
Puh. 0207 302 980

www.nordicfloors.fi