Lapuan Kipupiste Oy

Lapuan Kipupisteen tarina alkaa -90-luvun loppupuolelta, jolloin Jarmo Juvonen aloitti ammatinharjoittajana liiketoiminnan nykymuodossaan. Tuolloin hän erikoistui samalla tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaa, tutkimiseen ja näiden vaivojen hoitamiseen, hän oli tuolloin ainut OMT-erikoistunut fysioterapeutti Lapualla. 2004 Henna Hakomäki ryhtyi Jarmon yrityskumppaniksi ja pari vuotta myöhemmin Henna otti vetovastuun Kipupisteen toiminnasta. Vuosien varrella asiakaskunta laajeni, osaamiseen ja laatuun alettiin kiinnittää entistä enemmän huomiota ja mietittiin, miten voisimme palvella ns. saman katon alta mahdollisimman pitkälle kuntoutuspalveluita tarvitsevia asiakkaita. Heidi Hakomäki liittyi 2011 joukkoomme ja hän toi omalla erikoisosaamisellaan uuden asiakaskunnan Kipupisteeseen.

Hiljalleen toimintamme on kasvanut ja 2015 muutimme suurempiin, toimintaamme paremmin tukeviin tiloihin Myllykyläntielle. Joukkoamme on tullut vahvistamaan myös kolmas OMT-erikoistunut fysioterapeutti Juha-Matti Marttila.  Teemme tiivistä yhteistyötä pyrkien myös hyödyntämään toistemme vahvuuksia asiakkaidemme eteen. Meille on tärkeää kuntoutuksen laadukkuus, jota ylläpidämme jatkuvalla kouluttautumisella ja tietotaitojen päivittämisellä sekä yhteistyöllä  esim.lääkärikunnan kanssa.

Vaikka palvelualoja koetellut Covid-pandemia ja huoltakin herättävä SOTE-.muutos on mielessä, Lapuan Kipupiste Oy:lla on kirkas visio tulevaisuudesta, minne haluamme mennä, mistä haluamme että meidät tunnetaan ja muistetaan ja että olemme jatkossakin jokaista, tavallista ihmistä varten paikalla.

Lapuan Kipupiste Oy

Myllykyläntie 4,
62100 Lapua
p. 040 702 4633
[email protected]
www.kipupiste.fi