(Fit Local Oy) Fit Lapua

Fit Lapua

Fit Lapua on nyt avoinna!

Olemme yrittäjäpariskunta, jolle kipinä omasta kuntokeskuksesta syntyi jo tovi sitten. Kun tälläinen kipinä kytee tarpeeksi kauan, jossain välissä roihahtaa. Meille liikkuminen on iso erottamaton osa elämää ja mielestämme liikkumisen tapoja on yhtä paljon kuin ihmisiäkin. Siinä missä muinaisilla metsästäjäkeräilijöillä tai sodan jälkeisillä maanviljelijöillä oli tarve käyttää suurissakin määrin fyysistä voimaa, tälläistä tarvetta ei enää samassa mittakaavassa ole. Silti ihminen on tehty liikkumaan ja haluamme tarjota siihen parhaimmat mahdolliset puitteet. Meillä hyödynnetään alan parasta teknologiaa, joka mahdollistaa esimerkiksi Netflixin katsomisen lämmittelylaitteissa.

Pohdimme pitkään millaisen kuntokeskuksen haluamme rakentaa. Tärkeää oli huippulaadukkaat laitteet ja lämmin tunnelma. Kuitenkin kuntokeskus joka sopii kaikille – tavan pulliaisista huippu-urheilijoihin. Ole.Fit-ketju oli meille luonnollinen valinta näillä kriteereillä. Valmiiksi toimivaksi testattu ketju, joka on ollut Suomen nopein kasvaja jo kaksi vuotta peräkkäin.

Haluamme toivottaa kaikki tervetulleiksi syyskuussa avattuun Fit Lapuaan. Meillä ei ole liittymis- tai palvelumaksuja, eikä sen puoleen pakollista sitoutumistakaan. Haluamme olla matalan kynnyksen sali, jonne on jokaisen todella helppo tulla. Usein ajatellaan että kuntoilun tulokset näkyvät vasta vuosikausien jälkeen. Tärkein muutos tapahtuu kuitenkin siinä vaiheessa, kun tekee päätöksen kuntoilusta.

https://lapua.ole.fit

– Fit Lapua – Meidän kaikkien kuntokeskus, Perttu & Sofia”

Puhelin:
040840951

Fit Local Oy

Oskarinkatu 10 , 62100 Lapua
puh. +358 40 8409519
[email protected]
https://lapua.ole.fit